Documents

TÜRKİYE-TÜRKMENİSTAN İŞ FORUMU

Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbanguli Berdimuhamedov’un teşrifleriyle, 3 Haziran 2014 Salı günü, 13.00-17.30 saatleri arasında, Türkiye- Türkmenistan İş Forumu gerçekleştirilecektir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan 20.05.2014 tarih ve 0411/10249 sayılı yazıda, Cumhurbaşkanımız Sayın Abdullah Gül’ün resmi daveti üzerine 3-5 Haziran 2014 tarihleri arasında ülkemizi ziyaret edecek olan Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbanguli Berdimuhamedov’un teşrifleriyle, 3 Haziran 2014 Salı günü, 13.00-17.30 saatleri arasında, Türkiye- Türkmenistan İş Forumu gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Sayın Cumhurbaşkanımız ile Türkmenistan Devlet Başkanı Sayın Gurbanguli Berdimuhamedov’un katılımcılara hitap etmelerinin beklendiği İş Forumu’nun bitiminde, katılımcıların Türkmenistan üst düzey yetkilileri ile ikili görüşmeler gerçekleştirme fırsatı bulunduğu, Türkmenistan’dan katılacak üst düzey yetkililerin bilgilerinin katılım teyidi veren firmalara bilahare iletileceği belirtilmektedir.

Söz konusu Forum’a katılmak isteyenlerin, ekte yer alan başvuru formunu eksiksiz bir şekilde doldurarak, en geç 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar Birliğe e-posta ile ( turkmenistan@tobb.org.tr ) göndermeleri gerekmektedir. Katılım formu ve taslak program Birliğin ana web sayfasında ( www.tobb.org.tr ) yer alan “Hizmetler/Uluslararası İş İmkanları” başlığı altındaki “Yurt İçi Etkinlikler” bölümünde yer almakta olup, düzenli olarak güncellenecektir.

Türkmenistan protokolü tarafından yüksek güvenlik önlemlerinin alınacağı bildirilen İş Formuna katılacakların, beraberinde bir kimlik kartı (nüfus cüzdanı, ehliyet veya pasaportlar) bulundurmaları gerektiği ifade edilmektedir.

Başvuru formu için tıklayınız.

Documents

• tıklayınız. (173.50 KB)