WORLDFOOD İSTANBUL 2017

ITE Turkey – E Uluslararası Fuarcılık tarafından Odamıza gelen yazıda, T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın himayesinde, T.C. Ekonomi Bakanlığı, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve bağlı derneklerin, TÜGİDER, PAKDER, KOSGEB ve MARSAP’ın desteğiyle düzenlenen, gıda ve soğuk zincir sektörlerinin uluslararası buluşma noktası olan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul’un bu yıl 25’incisinin 07-10 Eylül 2017 tarihleri arasında gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

15.000 m2’lik fuar alanında, 5 salonda, 500’den fazla katılımcı firmanın ürün, hizmet ve teknolojilerini, 15.000’i aşkın ziyaretçileriyle buluşturacak fuarın açılışının, 7 Eylül 2017 Perşembe günü saat 12.00’de Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılacağı belirtilmiştir.

Bu yıl Uluslararası Satın Alma Heyetleri, Retail Center Etkinlikleri, ColdChain Expo Eurasia Özel Bölümü, Yurtiçi ve Yurtdışı Alım Heyetleri İkili Görüşmeleri, Konferans ve Etkinliklerin gerçekleşeceği belirtilen söz konusu fuarla ilgili detaylı bilgiye http://www.worldfood-istanbul.com adresinden ulaşabilirsiniz. Tüm üyelerimize önemle duyurulur.