YÖNETİCİLER İÇİN KOÇLUK BECERİLERİ

Yöneticiler İçin Koçluk Becerileri Semineri 26.11.2011

Odamız tarafından üyelerimiz ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş eğitim programı kapsamında 2011 yılı ikinci dönem için programlanan söz konusu seminerlere 26 Kasım 2011 Cumartesi günü ‘YÖNETİCİLER İÇİN KOÇLUK BECERİLERİ’ konulu seminer programı ile devam edilmektedir. Sezen ÇINAR  tarafından verilecek olan eğitim  26 Kasım 2011 Cumartesi günü saat 10:00’da odamız konferans salonunda başlayacak ve 1 gün sürecektir. Seminere katılım ücretsiz olup katılımcılara odamız tarafından katılım belgesi verilecektir. Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıdadır.   YÖNETİCİLER İÇİN KOÇLUK BECERİLERİ EĞİTİMCİ SEZEN ÇINAR TARİH/SAAT  26 KASIM 2011 CUMARTESİ/10.00-17.00 KONULAR •     KOÇLUK NEDİR?
Hayalden Gerçeğe
Koçluk Nedir?
İnsanlar Neden Koçluk İsterler?
İşletmede Koçluk
Hayatta ve İşte Koçluk
Farklı Koçluk Türleri
Yöneticilik ve Koçluk •    YÖNETİCİ OLDUNUZ PEKİ ŞİMDİ NE YAPACAKSINIZ?
Farklı Yöneticilik Tarzlarını Tanıma
Koçluk Yaklaşımı ile Yöneticinin Yeni İşlevlerini Açıklığa Kavuşturma
Koçluk Yaklaşımı ile Ekibi Yönetmek
Koçluk Yaklaşımı ile İşletmede Başarı İçin Kendini Yönetmek
Örnek Uygulama •     İŞLETMEYİ DÖNÜŞTÜRÜP GELİŞTİRMEK İÇİN KOÇLUK YAKLAŞIMI İLE YÖNETİCİLİK
İşletmeyi Dönüştürmek için Koçluk Nedir?
İşletmede Dönüşüm ve Gelişim İçin 17 Koçluk Sorusu
Örnek Uygulama NOT Atatürk Cad. No:19 Tel: 0 242 512 16 97 Faks:0 242 513 69 07 Program Sonunda Katılımcılara Odamız Tarafından Katılım Belgesi Verilecektir. Programlara Katılım Ücretsizdir.        E-mail: n egitim@altso.org.tr