ALANYA DAYANIŞMASI YÖREX’E DAMGA VURDU

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği, Alanya Ziraat Odası, Alanya Sanayici ve İş İnsanları Derneği, Alanya Avokado Üreticileri Birliği, Alanya Muz Üreticileri Birliği destekleriyle açılan stant, fuarın ilk gününde yüzlerce ziyaretçiyi ağırladı.

YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı, Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Fuarda yer alan Alanya standı fuarın ilk gününde büyük beğeni topladı.

Fuarda yer alan Alanya standını ziyaret edenler, ‘Alanya dayanışmasını fuarda görmekten büyük memnuniyet duyduk. Alanya’nın bütün kurumları işbirliği içerisinde Alanya’nın yöresel ürünlerini tanıtıyorlar. Bu birliktelik Alanya için çok önemli’ yorumlarını yaptılar.

Fuarı değerlendiren ALTSO Başkanı Eray Erdem ise şunları söyledi: “Bu yıl on ikincisi düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’nda Alanya olarak yerimizi aldık. Alanya Kaymakamlığımız ve Alanya Belediyemiz başta olmak üzere Alanya’mızda yer alan kurumlarla iş birliği içerisinde açtığımız standımızda Alanya’mızın yöresel ürünlerini sergileyip, tanıtımını yapıyoruz. Tüm vatandaşlarımızı 5 Kasım’a kadar devam edecek olan fuarımıza bekliyoruz” dedi.

Fuarın ilk gününde Alanya standı Antalya Valisi Hulusi Şahin, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve yüzlerce ziyaretçiyi ağırlayarak, büyük beğeni topladı.

Alanya Kaymakamı Dr Fatih Ürkmezer ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise Alanya dayanışmasını fuarda gösterdiklerini belirterek, “Alanya’mızı YÖREX’te en güzel şekilde tanıtıyoruz” dediler.

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi Sevilgen ve Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe de YÖREX’de Alanya tanıtımını en güzel şekilde yaptıklarını belirterek, Alanya dayanışmasına dikkat çektiler.

ALANYA DAYANIŞMASI YÖREX’E DAMGA VURDU