ALTSO BAŞKANI AYDOĞAN YENİ YIL KUTLAMA MESAJI YAYINLADI

AYDOĞAN “2011 YILININ HUZURUN VE REFAHIN ARTTIĞI BİR YIL OLMASINI DİLİYORUM” ALTSO Başkanı Kerim AYDOĞAN ’’Hep birlikte bir yılı daha geride bırakırken, yeni ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıla daha giriyoruz. Yeni yılınızı tebrik eder, tüm üyelerimizin ve halkımızın yeni yılını kutlar, 2011 yılının ülkemiz, bölgemiz ve dünya kenti Alanya için huzurun, refahın ve gelişmenin arttığı bereketli ve başarılı bir yıl olmasını temenni ederim’’

Yeni yıl nedeni ile bir kutlama mesajı yayınlayan Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kerim AYDOĞAN, 2011 yılının refahın arttığı, başarılı ve bereketli bir yıl olmasını diledi. Kerim AYDOĞAN mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi. “Hep birlikte 2010 yılını geride bırakırken, yeni ümit ve beklentilerle dolu yepyeni bir yıla daha giriyoruz.  Yeni yılın başlangıçları, yeni umutların yeşerdiği, yeniden beklentilerimizin tazelendiği günlerdir. Böylesi günlerde bir yandan geçmiş yılın muhasebesi yapılırken, bir yandan da gelecek yeni yılın planları ve hedefleri yapılmakta, umutlarımız yeniden tazelenmektedir. Yaşanan olumsuzluklara rağmen genel anlamda Alanya iş camiası olarak ülkemizin ve bölgemizin geleceğine umutla bakmaktayız. Geride bıraktığımız yılda her ne kadar bölgemizin beklediği bazı büyük yatırımların tamamlanamamış olduğunu görsek de geleceğimiz adına çok önemli bazı çalışmaların da başladığını büyük bir mutlulukla görmekteyiz. Temennimiz 2011 yılının Ülkemiz ve bölgemiz için beklentilerimizin karşılandığı yeni başarılarla dolu bir yıl olmasıdır. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizler, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 2010 yılında da çalışmalarımızı yaparken üyelerimizin beklentilerini gerçekleştirmenin, Alanya’nın ticari ve ulusal çapta tanınırlığını ve etkinliğini arttırmanın gayreti içinde olduk. 2011 Yılında da bu çalışmalarımıza siz değerli üyelerimizden ve Alanya Halkı’ndan aldığımız güçle daha büyük bir heyecan ve istekle devam etmek ve bölgemize hizmet etmek arzusundayız. Bu düşüncelerden hareketle 2011 Yılının ülkemiz ve bölgemiz için başarılı, ekonomimizin canlandığı, turizmin 12 aya yayılması için yeni adımların atıldığı, üyelerimizin bol kazançlı ve esenlikle geçireceği bir yıl olmasını temenni ediyor, camimaızın ve değerli halkımızın yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyorum.