ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM’DEN ANTALYA ÇIKARMASI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Eray Erdem, ALTSO Meclis Başkanı Mehmet Kural ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Antalya ziyaretleri gerçekleştirerek, protokol üyeleriyle görüştü.

Antalya Valisi Ersin Yazıcı, Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Zafer Koç, Antalya Jandarma Komutanı Tuğgeneral Tarık Hekimoğlu, Antalya Vergi Dairesi Başkanı İlhan Karayılan, Antalya Vali Yardımcısı Dr Atıf Çiçekli ve Antalya Havalimanı Hudut Mülki İdari Amiri Suat Seyitoğlu’nu ziyaret eden ALTSO Heyeti, Alanya’nın taleplerini de protokol üyelerine iletme fırsatı yakaladılar.

Ziyaretleri değerlendiren Başkan Erdem; “Antalya’da dolu dolu bir gün geçirdik. Alanya’mızın talep ve önerilerini hem protokol üyelerimize ilettik hem de görüş alışverişinde bulunduk. Başta Sayın Valimiz Ersin Yazıcı olmak üzere tüm protokol üyelerimize gösterdikleri ilgi ve konukseverlikleri nedeniyle teşekkür eder, saygılar sunarım” diye konuştu.

ALTSO BAŞKANI ERAY ERDEM’DEN ANTALYA ÇIKARMASI