Foto Galeri

ALTSO HİZMET BİNASI DEZENFEKTE EDİLDİ

Türkiye’de yeni tip korona virüsün (COVID-19) görülmesinin ardından yurt genelinde alınan tedbirler kapsamında Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası da dezenfekte edildi.

Profesyonel ekiplerce, özel kıyafet giyerek ULV Cihazları ile yapılan ilaçlama çalışmasının ardından yoğun olarak kullanılan noktalara vatandaşlar için sıvı el dezenfektanları konuldu.

Konuya ilişkin açıklama yapan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Devletimizin tüm dünyaya örnek olacak biçimde gerekli tedbirleri aldığını ve kurumların da üzerlerine düşeni yapması için genelge yayınladığını hatırlattı.

Bu kapsamda Alanya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında köşe bucak, en ince ayrıntısı dikkate alınarak solisyon ve ilaçlarla dezenfekte çalışması yaptıklarını dile getiren Başkan Şahin, “Toplantı salonları başta olmak üzere tüm hizmet birimlerimizde insan sağlığını korunmasına yönelik tedbirleri aldık ve amaya devam edeceğiz” dedi.

Şahin açıklamasının son bölümünde tüm kurum ve kişileri de tedbiri elden bırakmamaya ve hijyen kurallarına uymaya davet etti.

Foto Galeri

ALTSO HİZMET BİNASI DEZENFEKTE EDİLDİ