APAB YÖNETİM KURULUNDAN ODAMIZA ZİYARET

ODA BAŞKANIMIZA FAHRİ ÜYELİK BERATI Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği, Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan ve yönetim kurulunu makamında ziyaret etti. Ziyarette başkanımız Kerim Aydoğan’a birliğin fahri üyelik beratı verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Oda Başkanımız Kerim Aydoğan, Profesyonel Aşçılar Birliği’nin Alanya’da çok önemli faaliyetlerde bulunduğunu söylerken gelecekte işbirliği içinde önemli çalışmalara imza atmayı hedeflediğini söyledi. Aydoğan, kendisine iletilen fahri üyelik beratından da onur duyduğunu belirten Aydoğan, çok iyi yemek yaptığını ve bu berata layık olacağını söyledi. Akdeniz Profesyonel Aşçılar Birliği Başkanı Nazif Sönmez, ise  başkanımız Kerim Aydoğan’a yeni görevinde başarılar dilerken Odamızla her zaman işbirliğine hazır olduğunu ve faaliyetler esnasında kendilerine verilecek her göreve hazır olduklarını söyledi.