BASIN MENSUPLARIYLA BİR ARAYA GELİNDİ

ALANYA BASININDAN ODAMIZA TEŞEKKÜR  Odamız yönetimi ve Alanya basını bir araya geldi. AGC Başkanı Mehmet Ali Dim Eğitime verdiği önem nedeniyle Odamız Yönetimine teşekkür etti.

Odamız yönetimi ve Alanya basını bir araya geldi. AGC Başkanı Mehmet Ali Dim Eğitime verdiği önem nedeniyle Odamız Yönetimine teşekkür etti. Odamız  yönetim kurulu, Alanya basınını yemekte bir araya getirdi. Gerçekleşen yemeğe, ilçede bulunan gazete ve televizyon sahipleri, üyeler, köşe yazarları ve Alanya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri katıldı. Oda  Başkanımız  Kerim Taç, yemekte yaptığı konuşmada, oda olarak Alanya Meslek Yüksek Okulu’nun yapımına başladıklarını ve gelecek yıldan itibaren bu okulun eğitim ve öğretime açılması yönünde çalışacaklarını söyledi. Taç, asıl amaçlarının Alanya Üniversitesini ilçeye kazandırmak olduğunu söyleyerek, “Bu üniversite sayesinde ilçemizde 15-20 bin genç eğitim görecek. Eğitim alanında yapılacak bu atılım ilçenin sosyal ve ekonomik hayatını da canlandıracak” dedi. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Ankara ziyaretinden de bahseden Taç, yabancıların mülk edinmede kolaylık sağlanması amacıyla yaptıkları çalışmaları anlatıp, yabancıların mülk edinmesi konusunda genel kurmayla ilgili hala sıkıntılar yaşandığını söyledi. Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Ali Dim de, ALTSO’nun eğitim alanında çok önemli çalışmalar yaptığını ve bu anlamda basın mensupları içinde çok sayıda eğitim ve seminer düzenlediğini söyleyerek Oda Başkanımız Kerim Taç ve şahsında tüm yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.