BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI

BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, proje takibi yapmak ve yatırımlara destek sözü almak için gittiği Ankara’da temaslarını tamamladı.

İlk gün Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nu ALTSO Ankara İrtibat Ofisi’nde ağırlayan Şahin, sırasıyla Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan, Antalya Milletvekili Mehmet Günal ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde Akdağ Kayak Merkezi, Golf Alanları, Alanya Gazipaşa Havalimanı’nda yapılan iyileştirme çalışmaları, Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi, Güzelbağ Sanayi sitesi, Doğalgazın Alanya’ya gelmesi gibi konular ana başlıklar oldu.
“İSKELE VE KRUVAZİYER TURİZM DE VAR”

Şahin söz konusu temaslar kapsamında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Danışmanı Bayram Şahin’e de bir rapor sundu. Raporda iskelede yaşanan son gelişmeler ve kruvaziyer turizmin canlanması gibi konular da yer aldı.
ŞAHİN: “PROJELER KONUSUNDA DESTEK İSTEDİK”

İlk olarak Antalya Milletvekili, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan’ı ziyaret eden Başkan Şahin, Alanya’yla ilgili devam eden ve yeni başlayacak projeler konusunda Eski Bakan Elvan’dan bilgi aldı. Başkan Şahin, “Alanya-Gazipaşa Havalimanı, hızlı tren gibi konular başta olmak üzere devam eden ve planlanan yatırımlar konusunda bakanımızla görüş alışverişinde bulunduk. Havalimanımızda yapılan iyileştirme çalışmalarına hız verilmesini, ayrıca ilçemize bir an önce hızlı trenin gelmesi hususunda da kendisinden destek istedik. Ayrıca iskeledeki son gelişmeler konusunda da sayın bakanımızı bilgilendirdik. Kruvaziyer gemi turizmi canlandırmak için nelerin yapılması gerektiğini de konuştuk. İlerleyen günlerde bu konudaki görüşlerimizi de paylaşacağız” dedi.
ELVAN: “MEHMET BAŞKANIN ÇALIŞKANLIĞINI TAKDİR EDİYORUM”

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in ziyaretinde konuşan Antalya Milletvekili, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı Lütfi Elvan ise Alanya Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Eski Bakan Elvan, ” Mehmet Şahin başkanımın daveti üzerine Alanya’ya geldiğimde yaptığımız toplantıda Alanya iş dünyası temsilcileri ile bilgi alışverişinde bulunmuştuk. Başkanımızla son gelişmeleri bu kez Ankara’da değerlendirme fırsatı bulduk. Kendisini bu çalışkanlığından dolayı takdir ediyorum” dedi.
Başkan Şahin, Ankara temasları kapsamında Antalya Milletvekili Mehmet Günal’la da görüştü. Başkan Şahin, Günal’la fikir alışverişinde bulunarak, ALTSO’nun yürüttüğü projeler ve Alanya için yapımı düşünülen çalışmalar konusunda destek istedi.
Vekil Günal ise, Başkan Şahin’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Alanya için yapılan her türlü projeye destek vereceğini söyledi.

TOBB BAŞKANI RIFAT HİSARCIKLIOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Ankara temaslarını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ile görüşerek tamamladı. Hisarcıklıoğlu’na, ALTSO Yönetim Kurulu’nun faaliyetleri konusunda bilgi veren Başkan Şahin, “TOBB Başkanımıza Güzelbağ Sanayi Sitesi, AKDAĞ Kayak Merkezi, ALTSO Turizm Meslek Yüksekokulu çalışmalarımız başta olmak üzere odamızın faaliyetleri ve gerçekleştirmeyi düşündüğümüz projeler konusunda bilgi verdik, kendisinin fikir ve önerilerini aldık” dedi.
HİSARCIKLIOĞLU GELİYOR

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin görüşmede TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu Alanya’ya davet ettiğini ve bu ziyaretin en kısa süre içinde gerçekleşeceği sözünü aldığını dile getirdi.

HİSARCIKLIOĞLU: “ALTSO ÖRNEK BİR ODA”

Başkan Şahin’in, nezaket ziyaretine teşekkür eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, ALTSO’nun yaptığı çalışmalarla örnek bir oda haline geldiğini söyledi. Hisarcıklıoğlu, “ALTSO’nun çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Çalışkan bir başkan ve yönetim kurulu var. Mehmet Şahin başkanımla da sürekli istişare halindeyiz” diye konuştu.

HİSARCIKLIOĞLU;“ŞAHİN’E GÖSTERİLEN TEVECCÜHTEN HABERİM VAR”

ALTSO’nun üye odaklı önemli çalışmalara imza attığını da söyleyen TOBB Başkanı, “Üye odaklı çalışmaları nedeniyle üyelerin Mehmet Şahin başkana gösterdiği sevgi ve teveccühten haberim var. Bu da birlik başkanı olarak beni çok mutlu ediyor” diyerek sözlerini noktaladı.

BAŞKAN ŞAHİN, ANKARA TEMASLARINI TAMAMLADI