BAŞKAN ŞAHİN ÜYELERİN TALEPLERİNİ YÜCEL’E İLETTİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, kendisini ziyarete gelen 200’e yakın restoran işletmecisi arasından seçtiği görüşme heyeti ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.

ALTSO’ya kayıtlı 15. Meslek Komitesi (Cafe, lokanta, restaurant) üyeleri ile birlikte Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret eden Şahin’in heyetinde Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci de yer aldı.

Şahin ziyarette belediye tarafından alınan vergilerin en alt limitten alınmasını talep etti. Son iki yıldır yaşanan krizlerden iş dünyasının çok olumsuz biçimde etkilediğini belirten ALTSO Başkanı, “El birliği içinde iş dünyasına destek olmamız gerekiyor. Belediye başkanımız ile bu gibi konularda her zaman istişare halindeyiz” dedi.

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve üyelerinden gelen talepleri alan Başkan Yücel de mevzuatın uygun gördüğü şekilde bu taleplere ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Yücel, “Krizi göz önüne alarak elimizden gelen indirimleri yapıyorduk. Bu heyetin de sorunlarını yakından takip edeceğiz ve yasal çerçevede destek olacağız” dedi.

Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci de, esnafların sıkıntılarıyla ilgili bilgiler vererek, Başkan Yücel’den destek istedi. Değirmenci bu dönem sık sık esnaf ziyaretleri yapılarak yerinde tespit yapılmasının önemine dikkat çekti.

ETİKET

BAŞKAN ŞAHİN ÜYELERİN TALEPLERİNİ YÜCEL’E İLETTİ