DELPHİN DELUX OTELİN BAŞARISINA ODAMIZDAN TEBRİK

ODAMIZDAN  CÖMERTOĞLU OTELCİLİK VE TİCARET A.Ş.’YE TEŞEKKÜR PLAKETİ

Odamız Yönetim Kurulu, Avrupa seyahat pazarının lider grubu TUI’nin her yıl, müşterilerinin oyları sonucu belirlediği “En İyi 100 Otel” listesine giren Hotel Delphin Deluxe Resort Otelin başarısı nedeniyle Cömertoğlu Otelcilik Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu‘na teşekkür plaketi takdim etti.

Avrupa seyahat pazarının lider grubu TUI’nin her yıl, müşterilerinin oyları sonucu belirlediği “En İyi 100 Otel” listesine giren Hotel Delphin Deluxe Resort Otel ilçemizin gururu oldu. Odamız Yönetimi bu başarıyı sağlayan tesisi ziyaret ederek otel sahibi Ufuk Cömertoğlu’na ilçemizde gerçekleştirdiği önemli turizm yatırımları ve almış olduğu ödüllerle Alanya ekonomisine yaptığı katkı nedeniyle teşekkür plaketi takdim etti. Yönetim kurulu üyelerimzin de hazır bulunduğu plaket töreninde konuşan  Odamız Yönetim kurulu Başkanı Kerim Taç, Cömertoğlu Otelcilik ve Ticaret A.Ş’ye ait olan ve söz konusu tesisin bu yıl ile birlikte 7’inci kez aynı listeye adını yazdırdığını söyledi. Taç, “Bu yıl geçen yıllardan farklı olarak ilk kez 8 ayrı kategorinin birincilerinin de belirlendiği “TUI Holly 2008” ödüllerinde Türkiye’den iki tesis birinci oldu. Alanya’daki Hotel Delphin Deluxe Resort “Doğu Akdeniz’deki En İyi Otel” kategorisinde birinci oldu.Cömertoğlu Otelcilik ve Ticaret A.Ş.’ye ait olan ve Antalya Lara’da bulunan Hotel Delphin Palace oetlin de aynı listede kendisine yer bulması takdire şayandır. Böylesine büyük bir başarı Cömertoğlu ailesi kadar ilçemiz adına da büyük onur kaynağıdır. Bu nedenle ben Sayın Ufuk Cömertoğlu ve şahsında bu örnek tesisleri turizmin hizmetine sokan tüm Cömertoğlu ailesi ve otel çalışanlarını tebrik eder, bu başarının devamını temenni ederim” dedi. Odamızın jesti karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Cömertoğlu Otelcilik ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Cömertoğlu ise , “Bu yıl ki ödüllerde ülkemizin başarısının bir başka önemli boyutuda şu oldu: İspanya, Yunanistan, Mısır, İtalya gibi ülkeleri kapsayan alanda, en iyi tesisler sıralamasında ilk 3 sırada hep Türk oteller vardı. Bu da gösteriyor ki Türkiye’deki tesisler kalite açısından rakiplerinin yine önündedir.Hedefimiz 7 yıldır taşıdığımız bu bayrağı daha ileriye götürmektir” dedi.
Türkiye’den bu yıl giren tesisler: Amara Beach Resort-Side Antalya
Barut Clubhotel Hemera–Side Antalya
Barut Hotel Lara Resort Spa
Cornelia de Luxe Resort–Belek Antalya