DÜNYA VE TÜRKİYE EKONOMİ ZİRVESİ ALTSO’DA

Dünya ve Türkiye Ekonomisi Alanya Zirvesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin’in girişimleriyle ALTSO’da gerçekleştirilecek.

21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 17.00’de ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantıya tüm iş insanlarını davet eden Başkan Şahin, “Ekonomi anlamında büyük önem arz eden toplantımızı Alanya’mızda gerçekleştireceğiz. Tüm iş insanlarımızı toplantımıza bekliyoruz” dedi.

Alanya’nın tanıtımına büyük katkı yapması beklenen organizasyon 21 Ekim 2021 Perşembe günü saat 17.00’de Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Dünya ve Türkiye’de yaşanan ve yaşanmakta olan ekonomik süreçlerin ülkemizin en önemli gelir kaynaklarından olan ‘turizm’ sektörüne yansımalarını ve bundan sonra makroekonomide neler yaşanabileceğinin konuşulacağı Dünya ve Türkiye Ekonomisi Alanya Zirvesi’nde, şehir ekonomisi, turizm ve tarım ekonomisi gibi önemli konularda ülke çapındaki uzmanlar tarafından değerlendirilecek.

Ekonomi Zirvesi’nde ayrıca, aynı gün 21 Ekim’de açıklanacak olan FAİZ kararlarının da piyasaya yansımaları görüşülecek. Toplantıda ait ayrıca bir de ‘Sonuç Bildirgesi’ hazırlanacak.

İŞTE KATILIMCILAR

Dünya ve Türkiye Ekonomisi Alanya Zirvesi katılımcıları şu şekilde:

Moderatör-Mine Uzun-  TV 100- MODERATÖR

Prof. Dr. Erhan Aslanoğlu-BLOMMBERG TV YORUMCUSU &PİRİ REİS UNİ REKTÖR YARDIMCISI.

Prof. Dr. Emre Alkın- Ekonomist-AYVANSARAY UNİ. REKTÖRÜ (online)

Prof. Dr. Sadi Uzunoğlu-Ekonomist- BLOOMBERG TV YORUMCUSU

Mert Yılmaz-Ekonomist- A PARA & MY EGİTİM DANIŞMANLIK KURUCU ORTAK

Nadi Tanca  – BTS BİLİŞİM KURUCU ORTAK

ZİRVEDE NELER KONUŞULACAK?

Alanya için büyük önem taşıyan Dünya ve Türkiye Ekonomi Zirvesi’nde aşağıda yer alan önemli konular da görüşülecek.

Koronavirüs Dünya ve Türkiye ekonomisini nasıl etkiledi?

Şirketler kur riskine nasıl yönetmeli?

2022 yılında Dünya ve Türkiye ekonomisi neler bekliyor?

Ekonomide olası senaryolar neler?

Türkiye için riskler-fırsatlar?

Türkiye’de kur stabilizasyonu nasıl sağlanır?

Turizm ekonomisi ne durumda?

Tarım ekonomisi ne durumda, ne tür önlemler almalı?

Tarım ve Turizm sektörlerinde ne tür alternatif finansman yöntemlerine ulaşabilir?

Şehir ekonomisi nasıl geliştirilebilir?

Şirketler için dijital dönüşümün önemi