EMİN MÜFTÜOĞLU YILIN SPOR ADAMI İÇİN ADAY

ALANYA’LI SPOR ADAMI EMİN MÜFTÜOĞLU İÇİN ”HAYDİ GÖREVE”  Milliyet Gaztesi, “Haydi göreve” başlığı adı altında sporcu anketiyle yılın spor adamı, yılın antrenörü, yılın futbolcusu, dünyada yılın futbolcusu, yılın takımını seçiyor. Anketin “Yılın Spor Adamı” bölümünde bu yıl Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu’nun ismine de yer verildi.

Milliyet gazestesi tarafından 56 Yılldır düzenlenen ve Türkiye’nin en eskisi olma özelliğini taşıyan Geleneksel Yılın Sporcusu ve Yılın Spor Adamı Anketinde bu Yıl göğsümüzü kabartan Alanyalı bir spor adamımız olan Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU’da en güçlü adaylar arasında MİLLİYET’in Türk sporunun klasikleri arasına giren muhteşem organizasyonu 56. Yılın Sporcusu Anketi, Büyük Jüri’nin belirlediği 11 adayla start aldı. 1954 yılından beri Milliyet okuyucularının oylarıyla yılın sporcusunu seçen gazete, bu geleneği 2009‘da da devam ettiriyor.

AYDOĞAN: MÜFTÜOĞLU’NU OYLARINIZLA DESTEKLEYİN
Konu ile ilgili bir açıklama yapan ALTSO Başkanı Kerim AYDOĞAN önemli bir vankette yılın spor adamı adayları arasında Alanyalı spor adamlarından Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin MÜFTÜOĞLU’nun da bulunmasının son derece sevindişrici olduğunu söyledi. Aydoğan, geçmişinde ve federasyon başkanlığı süresince bisaiklet sporunun ülkemizde gelişmesinde önemli başarılara imza atan Emin MÜFTÜOĞLU’na başarılar dileyerek tüm Alanya Halkının oylamaya katılarak MÜFTÜOĞLU’na destek vermesi çağrısında bulundu.

MİLLİYET GAZETESŞNİN YILIN SPOR ADAMI ANKETİNA KATILMAK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ…
Emin MÜFTÜOĞLU
TÜRKİYE BİSİKLET FEDERASYONU BAŞKANI