İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ALTSO’DAN TABLET DESTEĞİ

ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen tabletleri ALTSO Meclis Toplantısı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a teslim etti. Müdür Yılmaz da yaptığı açıklamada; “Pandemi döneminde ihtiyaç sahibi öğrencilerimiz için en gerekli hediyeyi aldık. Her daim yanımızda olan ALTSO Başkanımız Mehmet Şahin ile yönetim kurulu ve meclis üyelerine teşekkür ederim. Bu hediyeleri ihtiyaç sahibi öğrencilerimizi çok mutlu edecek. Kendileri sadece bugün değil her zaman yanımızda ve destekçimiz oluyorlar” dedi.

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO), Ocak ayı olağan meclis toplantısı 26 Ocak 2021 Salı günü, ALTSO Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz’de katılarak, meclis üyeleriyle eğitim alanında fikir alışverişinde bulundu.

Açılış, yoklama ve mazeretlerin görüşülmesinin ardından ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, yönetim kurulu faaliyetleri hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi.

ŞAHİN: “ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDAYIZ”
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden gelen tabletleri İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz’a teslim eden Başkan Şahin, “Pandemi döneminde uzaktan eğitim alan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize teslim edilmek üzere TOBB’dan gelen 55 adet tableti Müdürümüze teslim ediyoruz. Öğrencilerimizin gözlerindeki pırıltı, yüzlerindeki gülümseme her şeye değer. Geçmiş dönemlerde de ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin yanında olmuş ve farkındalık yaratmıştık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin geçmişte olduğu gibi gelecekte de yanlarında olmaya devam edeceğiz. Alanya’mızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimizin mutluluğuna vesile olan TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eder, zor koşullar altında eğitim ve öğretim hayatını sürdüren geleceğimizin teminatı öğrencilerimize de bir kez daha başarılar dilerim” diye konuştu.

DÜNYA HİJYEN GÜNÜ
16 Ocak Dünya Hijyen Günü kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle ilgili meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Şahin, “ALTSO Yönetimi olarak Covid-19 sürecine katkıda bulunmak ve farkındalık yaratmak için 16 Ocak Dünya Hijyen Günü kapsamında öncesinde temizlik, maske ve mesafe kurallarına bir kez daha dikkat çekmek için kamu kurumlarının fedakar çalışanlarına maske ve kolonya hediye ettik. Yönetim kurulumuz ile daha önce Antalya Valiliği nezdinde girişimlerimiz sonrası hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza 400 Binin üzerinde maske dağıtılmasına vesile olduktan sonra bu alanda yeni bir sosyal sorumluluk projesine imza atmış olmaktan mutluyuz” dedi.

TEDARİK ZİNCİRİ FİNANSMANI PROTOKOLÜ
Halkbank ve Ziraat Bankası ile gerçekleştirilen Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolü hakkında da önemli bilgiler aktaran Başkan Şahin, “Üreticiler veya satıcılar, tahsilat ile uğraşmadan, güven içinde mallarını satacaklar. Alıcılar da uygun vade ve maliyette finansman temin ederek, tedarik ihtiyaçlarını karşılayacaklar. Alıcı ve satıcı arasında Güvenli Ticaret Sistemi kurmayı sağlayan “Bankkart Başak” ile üyelerimiz alımlarda 540 güne kadar vade ve düşük maliyet avantajlarından yararlanacak. Tüm sektörleri kapsayan protokolümüz hizmetin en güzeline layık Alanya’mıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Şahin ayrıca, ALTSO’ya gerçekleştirilen ziyaretler hakkında da meclis üyelerini bilgilendirdi.

MÜDÜR YILMAZ’DAN ALTSO’YA TEŞEKKÜR
ALTSO Meclisi’nin son kısmında söz alan Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz ise Alanya’da gerçekleşen eğitim faaliyetleri konusunda meclis üyelerini bilgilendirip, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Her zaman ALTSO’nun desteğini yanlarında hissettiklerine vurgu yapan YIlmaz, tablet desteğinden dolayı da büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Müdür Yılmaz: “Pandemi döneminde tabletler öğrencilerimizin eli ayağı oldu. Alanya’mızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize bu tabletleri teslim edeceğiz. ALTSO başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine, meclis üyelerine herkese teşekkür ediyorum. Ne zaman bir konuda destek istesek, ALTSO bize destek olmuştur” dedi.

Müdür Yılmaz ayrıca, ALTSO meclis üyelerinden gelen soruları da yanıtladı.

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE ALTSO’DAN TABLET DESTEĞİ