MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI KEP ATTI

ALANYA MYO MEZUNLARINI UĞURLADI A.Ü. Alanya Meslek Yüksek Okulu ilk mezunlarını verdi. Mezun olan öğrenciler için rıhtımda bulunan yapay şelale önünde bir tören düzenlendi. Törene Alanya protokolünün yanı sıra Odamız Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mevlüt Dalabasmaz, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Mut ve Namık Şenli de iştirak etti.

AKDENİZ Üniversitesi (AÜ) Alanya Meslek Yüksek Okulu, ilk mezunlarını vermenin gururunu yaşadı. Hafta sonunda ilk mezunlar için anlamlı bir tören düzenlendi. Yapay şelale önündeki törene öğrenci aileleri ve Meslek Yüksek Okulu yetkilileri büyük ilgi gösterdiler.

Törende ilk olarak konuşmalar yapıldı.  A.Ü.İşletme Fakültesi Dekanı Prof Dr İbrahim Güngör ve Alanya MYO Müdürü Doç Dr Aydın Özdemir ilk öğrencilerini mezun etmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden konuşmalar yaptılar. Kaymakam Hulusi Doğan da mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşantılarında başarılar diledi. Dekan Güngör ve Kaymakam Doğan ayrıca hem A.Ü. İşletme Fakültesi’nin faaliyete geçmesi ve hem de Odamız tarafından yaptırılan ALTSO MYO’nun faaliyete geçmesindeki emekleri nedeniyle Odamız Yönetim Kuruluna teşekkür ettiler.
Odamız Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mustafa Mut ise oda olarak eğitime verdikleri öneme dikkat çeken konuşmasında, Alanya’da bir üniversite kurulması için yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Konuşmaların ardından diploma törenine geçildi. Bölümlerinde başarılı olarak dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törenin ardından canlı müzik ve eğlence vardı. Mezun olmanın sevincini doyasıya yaşayan öğrencilerin mutluluklarına diyecek yoktu.

MESLEK YÜKSEKOKULU MEZUNLARI KEP ATTI