ŞAHİN TAM KAPANMA DÖNEMİNDE DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası(ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin, Ramazan ayı başında başlattığı gıda yardımlarına Tam Kapanma döneminde de devam ediyor.

Bu amaçla Başkan Şahin’ in talimatı üzerine ALTSO çalışanları, tespit edilen ihtiyaç sahiplerinin evlerine gıda paketlerini dağıtmaya bugün de devam etti.

4 BİN AİLEYE ULAŞILACAK

Bilindiği gibi ALTSO Başkanı Mehmet Şahin de geçtiğimiz gün gıda yardımı dağıtımlarına bizzat katılmış ve “Ramazan ayı bitene kadar 4 bine yakın ihtiyaç sahibi aileye ulaşmak istiyoruz” demişti.

ŞAHİN, BİR YANDAN DA İŞVEREN VE ÇALIŞANLARIN SORUNLARINI TAKİP ETMEYE DEVAM EDİYOR

Başkan Şahin, pandemi döneminde bir yandan ekonomik tedbirlerin alınması noktasında çalışmalarını aralıksız sürdürürken, esnaflarla da sık sık görüş alışverişinde bulunarak esnafın taleplerini topladı. Başkan Şahin, bunun yanı sıra pandemi döneminde ihtiyaç sahibi ailelere de her türlü desteği vermesiyle takdir topluyor. Şahin, son dönemde tam kapanma genelgesine yönelik açıklamaları ve zincir marketlerin gıda dışındaki ürün reyonlarının kapatılmasına vesile olarak kapanan işverenlerin haksız rekabet karşısında mağduriyetini ortadan kaldırmıştı.

Alanya Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulaşan Başkan Şahin, ayrıca ALTSO ile gerek mesaj ve gerek sosyal medya aracılığıyla da kendine ulaşan yardıma muhtaç ailelerin taleplerine yanıt veriyor.

Konuyla ilişkin bir açıklama yapan Başkan Şahin, vatandaşların pandemi döneminde sorunlarının çözümü için her türlü çalışmaya yaptıklarını belirterek, “İşverenler ile uzun süredir iş bulmakta zorlanan turizm çalışanları için her zaman çalışıyoruz, elimizden gelen desteği veriyoruz. Ama bunun yanında Alanya’mızda yardım muhtaç ailelerimizi de unutmuyoruz. Zor bir dönemden geçiyoruz. Ama Allah’ın izniyle elbirliğiyle bu dönemleri de atlatacağız” dedi.

ŞAHİN TAM KAPANMA DÖNEMİNDE DE İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE ULAŞMAYA DEVAM EDİYOR