ŞAHİN YAYLALAR’IN SORUNLARINA DA EL ATIYOR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı ile birlikte Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası ve Gökbel Yaylalarını ziyaret ederek, bölge halkının sorun ve taleplerini aldı.

Yayla halkının büyük ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin; “Muhtarlarımızın talepleri doğrultusunda yaylalarımızı ziyaret ederek, başta güvenlik ve sağlık olmak üzere halkımızın taleplerini aldık” dedi.

ŞAHİN ALKIŞLARLA KARŞILANDI

Ziyarette Şahin’e bölge halkı büyük ilgi gösterdi. Sık sık kendisine alkışlarla sevgi gösterisinde bulunan yöre halkı ile Çayarası ve Gökbel de sohbet eden Şahin, “Alanya’nın sorunu bizim sorunumuz. Her zaman elimizi taşın altına koyduk ve koymaya devam edeceğiz. Elimizden ne gelirse dün olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Bilindiği üzere geçtiğimiz ay bölge muhtarları ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek bölgenin bazı sorunları konusunda destek istemişti.

Alanya ekonomisi ve Alanya’nın sosyal yaşamı için çok sayıda proje üreten ve Alanya’nın marka değerine ciddi katkılar sunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, muhtarlardan gelen taleplere de sessiz kalmayarak yayla çıkarması yaptı.

Daha önce Karakocalı, Mahmutlar, Çıplaklı, Şıhlar ve Oba Mahalle muhtarları ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret ederek, bölge halkının yazın yaylamak için çıktığı bölgelerde yaşanan güvenlik ve sağlık sıkıntılarıyla ilgili Başkan Şahin’den taleplerde bulunmuşlardı.

Muhtarların taleplerine sessiz kalmayan Başkan Şahin, Alanya İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı ile birlikte Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası ve Gökbel Yaylalarını ziyaret ederek, bölge halkının sorunlarını dinledi.

Yaylalarda bölge halkının taleplerini bire bir görüşerek alan Şahin, güvenlik anlamında gerçekleştirilecek olan jandarma devriyeleri hususunda da Yarbay Burak Mindivallı ile incelemelerde bulundu.

ŞAHİN: “HALKIMIZIN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİNİ ALDIK”

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Şahin, şunları söyledi: “Bugün bölge muhtarlarımızın talebi üzerine Kaplanhanı, Sarımut, Çayarası ve Gökbel Yaylalarını İlçe Jandarma Komutanımız Yarbay Burak Mindivallı ile birlikte gezdik. Yöre halkının güvenlik ve sağlık konularındaki taleplerini yerinde aldık. Yaptığımız incelemeler neticesinde jandarma güçlerimizin devriye gezeceği alanları belirledik. Misafirperver yöre halkı ile sohbet ettik, görüş ve taleplerini aldık.

ŞAHİN, BÖLGE HALKININ SORUNLARINI DA DİNLEDİ

Şahin konuşmasında ayrıca, “Bölge halkıyla yaptığımız görüşmelerde sağlık, ulaşım ve telekomünikasyon gibi alanlarda bölgenin eksiklerini de tespit ederek biran önce bu eksiklerin giderilmesi konusunda girişimlerde bulunacağımızı ifade ettik. Birçok mahallemizin ortak yayla alanlarında kıymetli bölge halkının huzur ve güvenli biçimde yaşamını sürdürmesi en büyük temennimizdir” dedi.

MUHTARLARDAN ŞAHİN’E TEŞEKKÜR

Başkan Şahin’in yayla çıkarmasına eşlik eden Mahmutlar, Kestel, Karakocalı, Oba, Çıplaklı, Yaylakonak, Kargıcak ve Şıhlar Mahalle Muhtarları ise güvenlik ve sağlık alanında yaylalarda büyük sıkıntılar olduğuna dikkat çekerek, taleplerine sessiz kalmayarak yaylaları ziyaret eden Başkan Şahin’e teşekkür ettiler. Muhtarlar adına bir açıklama yapan Karakocalı Mahalle Muhtarımız Şerafettin Yiğit, “Başkanımıza çok kısa bir süre önce ziyarette bulunarak bazı taleplerimizi iletmiştik. Sağolsun hiç zaman kaybetmeden İlçe Jandarma Komutanımızı da yanına alarak geldi. Jandarma Devriyesi konusunu çözüme kavuşturdu. Yakın zamanda diğer taleplerimizi de karşılayacağını müjdeledi. Bu yapacağı hizmetler nedeniyle şükranlarımızı sunarız” dedi.

ŞAHİN’DEN MUHTARLARA TEŞEKKÜR

Başkan Şahin, muhtarlara da teşekkür ederek, “Bu başarılı çalışmalardaki işbirliği ve gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Mahmutlar Mahalle Muhtarımız Ahmet Top, Kestel Mahalle Muhtarımız Muhterem Şimşek, Karakocalı Mahalle Muhtarımız Şerafettin Yiğit, Oba Mahalle Muhtarımız Şeref Gürkan, Çıplaklı Mahalle Muhtarımız Bekir Karakuş, Yaylakonak Mahalle Muhtarımız Ali Güller, Kargıcak Mahalle Muhtarımız Muammer Asiltürk, Şıhlar Mahalle Muhtarımız Hilmi Türker’e bize gösterdikleri konukseverlik nedeniyle teşekkür ederim” diye konuştu.

ŞAHİN YAYLALAR’IN SORUNLARINA DA EL ATIYOR