ÜYELERİMİZE UYGUN ŞARTLARDA KREDİ SAĞLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

EUROBANK TEKFEN  İLE KREDİ ANLAŞMASI YAPILDI Odamız üyelerinin piyasaya göre daha uygun koşullarda kredi kullanabilmesi için ilçemizde şubesi bulunan bankalarla yapılan sözleşmelere Eurobank Tekfen’i de ekledi. Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Kerim Aydoğan ile Eurobank Tekfen’i  Perakende Bankacılık Bölge Müdürü Önder Kıraytun  09 Mart 2010 günü yeni bir anlaşmaya imza attılar.

Bilindiği üzere Odamız ile Garanti Bankası, Ziraat Bankası, Akbank, TEB Bank, İş Bankası, Fortis Bank, Finansbank, Oyakbank, Şekerbank ve Halkbank arasında da kredi protokolleri bulunuyor. Bu manada Eurobank Tefken ile yapılan anlaşmayla Odamız Üyelerine ilan edilen fiyattan %0.25 indirimli özel fiyat uygulanacak. Eurobank Tefken Bölge Müdürü Önder Kıraytun:  “Eşit veya esnek ödemeli olarak kullandırılacak kredilerin özellikle ekonomik yönden durgun geçen kış aylarında ödemesiz olması önem taşıyor. 60 Aya kadar vadeli, Döviz Kredileri, Orta ve Uzun Vadeli Yatırım ve İşletme Döviz Kredileri, Teminat Mektupları, Finansal Kiralama ve  Kredi Garanti Fonu” gibi hizmetlerden piyasanın altında faizlerle ALTSO üyelerini yararlandıracaklarını söyledi. Kıraytun açıklamasında : “Sözleşmenin imzalandığı andan itibaren kredilerin verileceğini” sözlerine ekledi. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Oda Başkanımız Kerim Aydoğan amaçlarının tıkanan ekonomiye bir nebze olsun katkı yapmak olduğunu söyledi. Başkan Kerim Aydoğan, hedeflerinin özellikle kış dönemlerinde ödemesiz kredileri yaygınlaştırmak olduğunu bunun için de her banka ile anlaşma yaptıklarını söyledi. Oda Başkanımız ayrıca, turizmi 12 aya yayacak çalışmaları büyük bir titizlikle yürüttüklerini sözlerine ekledi.