YÖNETİMİ KURULUMUZDAN YENİ BAŞSAVCIYA ZİYARET

ODAMIZ YÖNETİMİ YENİ BAŞSAVCIYI ZİYARET ETTİ OdamızYönetim Kurulu göreve geçtiğimiz günlerde atanan Alanya Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz’a hoş geldin ziyaretinde bulundu. Ziyarette yeni Başsavcıya Alanya’nın sorunları ve bu sorunlara ilişkin çözüm önerilerinin yer aldığı rapor takdim edildi.

Oda Başkanımız Kerim Aydoğan ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra Meclis Başkanı Mustafa Tuna’nın da katıldığı ziyarette  ilçemizin yeni Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz’a Alanya hakkında bilgilerin yer aldığı oda yayınları ve rapor verildi. Oda Başkanımız Kerim Aydoğan, geçmişte olduğu gibi yeni başsavcı döneminde de işbirliğine hazır oldukları mesajını verdi. Aydoğan özellikle eğitim konularında Savcılık makamı ile geliştirdikleri iyi ilişkileri devam  ettirmek istediklerini dile getirirken yeni başsavcı Yavuz’a da görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Cumhuriyet Başsavcısı Yener Yavuz, bu tip organize ticaret ve sanayi odalarının genelde illerde bulunduğunu bu manada Alanya’yı çok şanslı gördüğünü dile getirdi. Yavuz, ALTSO’nun kendisine sunduğu yayın ve raporlar sayesinde Alanya’yı daha iyi tanıma imkanı bulacağına sözlerine ekledi.