Foto Galeri

ALTSODAN PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM

3634

PROTOKOL İLE İŞBİRLİĞİ KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu 14 Ağustos 2013 Çarşamba günü protokol ziyaretlerine devam etti. ALTSO Yönetimi, Emniyet Müdürü Erkan Dur, Tapu Müdürü Çetin Özdemir ve Devlet Hastanesi Başhekimi İsmail Başaran’ı makamında ziyaret ederek işbirliği konularını görüştü.

ALTSO Heyetinin ilk durağı İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Burada Müdür Erkan Dur ile asayiş ve ulaşıma ilişkin görüş alışverişinde bulunan ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, oda olarak her zaman emniyet teşkilatı ile işbirliğine hazır olduklarını ifade ettiler. Turizmde olmaz ise olmazların başında güvenlik geldiğine işaret eden ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, başarılı çalışmalarıyla ilçede güven ortamını tesis eden ilçe emniyet teşkilatını Müdür Erkan Dur nezdinde tebrik etti. Şehrin güvenliği ve ulaşım sorunu konusunda yapılacak her çalışmaya destek vereceklerini belirten Şahin, şehrin menfaati söz konusu olduğunu ellerini taşın altına koymaktan çekinmeyeceklerine vurguladı.

İlçe Emniyet Müdürü Erkan Dur da, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları iade-i ziyaret nedeniyle teşekkür etti. Dur, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in her zaman emniyet teşkilatının yanında ve destekçisi olduğunu belirterek teşekkür etti.
ALTSO Heyeti daha sonra Tapu Müdürü Çetin Özdemir’i makamında ziyaret etti. Daha önce Tapudaki personel eksikliğini gidermek üzere 2 adet geçici işçiye Tapu Müdürlüğü’ne kazandıran ALTSO Yönetimi Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu’nun da desteğiyle yakın zamanda müdürlüğe 10 kadrolu personelin atanacağına dikkat çektiler. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, inşaat sektörünün sorunlarını yakinen bildiklerini ve bu sorunları çözümü noktasında projeler geliştirdiklerini belirterek, mevcut personel takviyelerinin ardından Tapu Müdürlüğü’nde kadro sıkıntısının büyük ölçüde çözüleceğini dile getirdi. Tapu Müdürü Çetin Özdemir de ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’in destekleri ve ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizlere tanınan imkanlar ölçüsünde en iyi hizmeti verme gayreti içindeyiz. ALTSO Bizim imkanlarımızın arttırılması yönünde çok önemli çalışmalar imza attı. Teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Son olarak Alanya Devlet hastanesi Başhekimi İsmail Başaran’a iade-i ziyarette bulunan ALTSO Heyeti burada da yine işbirliği konularını masaya yatırdılar. ALTSO Başkanı Şahin ve Başhekim Dr İsmail Başaran, ilçenin sağlık sorunlarının çözümünde dayanışma içinde olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını sözlerine eklediler.




Foto Galeri