14. YÖREX FUARI AÇILIŞI VE B2B GÖRÜŞMELER HAKKINDA

7

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteğinde ve Antalya Ticaret Borsası organizasyonunda “Sizin Oraların Nesi Meşhur?” sloganıyla bu yıl 14. kez YÖREX–Yöresel Ürünler Fuarı, ANFAŞ-Antalya Fuar ve Kongre Merkezi’nde, 22-26 Nisan 2026 tarihlerinde düzenlenecektir.

Fuara, Odamız koordinasyonunda, ilçemizdeki kamu kurumları, meslek kuruluşları, oda, dernek ve üretici birlikleriyle tek çatı altında bölgemizin coğrafi işaretlerini, yöresel ürünlerini ve kültürel değerlerini tanıtmak amacıyla Alanya Standı ile katılım sağlanmaktadır.

Resmi açılış töreni 22 Nisan 2026 Çarşamba günü saat: 11.00’ de gerçekleşecek olan ve 5 gün sürecek olan Yörex Fuarı, her gün 10.00 – 20.30 arasında, ücretsiz olarak ziyarete açık olacaktır.

Bu yıl da YÖREX’in düzenlendiği fuar merkezinde yer alan TOBB standında, iş bağlantılarının kurulması ve geliştirilmesi amacı ile ikili  iş görüşmeleri  (B2B  eşleştirme) programı gerçekleştirilecektir.

Düzenlenecek olan ikili iş görüşmeleri (B2B) eşleştirme programına katılmak isteyen üyelerimizin, https://yorex.com.tr/b2b/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.