Yurdışındaki Firma ve Kuruluşlardan Gelen İşbirliği Teklifleri

TOBB Yurdışı İşbirliği Teklifleri 2195

Burada TOBB’ne yurtdışındaki firma ve kuruluşlardan doğrudan gelen mali, ticari ve teknik işbirliği teklifleri yer almaktadır. Teklifler TOBB’ne ulaştığı anda burada ilan edilmektedir. Bunun yanında aylık TOBB yayını olan Ekonomik Forum dergisinde toplu olarak yayınlanmaktadır.

Dünyadan işbirliği teklifleri. (isbirilan.tobb.org.tr)

Sizde teklifinizin yurtdışında duyurulmasını istiyorsanız TOBB’un bir ücretsiz bir hizmeti olan Business Opportunities from Turkey (boft.tobb.org.tr ) web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Siteye ücretsiz üye olup işbirliği tekliflerinizin dünyaya duyurulmasını sağlayabilirsiniz.

Site aracılığı ile kurmuş olduğunuz başarılı yurtdışı işbirliklerinden TOBB’ni haberdar etmeniz durumunda, gizlilik kurallarına uygun olarak özendirici olması amacıyla sitede yayınlanabilecektir.