5510 SAYILI SGK KANUNU ANLATILACAK

5510 Sayılı SGK Kanunu ve Uygulamaları hakkındaki seminer, Odamız ve Antalya SMMMO Alanya Temsilciliği işbirliğinde 29 Kasım 2008 Cumartesi günü Odamızda düzenlenecek.

Saat  10:00 – 17:00 saatleri arasında ALTSO Konferans Salonu’nda gerçekleşecek eğitime konuşmacı olarak  Sosyal Sigortalar Kurumu Müfettişlerinden  Turgay Köse  katılacak.  Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirlerin yanı sıra işletme sahibi olsun olmasın tüm vatandaşları yakından ilgilendiren söz konusu kanunun anlatılacağı seminere ayrıca Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya  İl Müdürü Selim Erol da katılacak. Konuya ilişkin olarak açıklama yapan Oda Başkanımız Kerim Taç ve SMMM Alanya Temsilcisi Önder Kıvrak, seminerin ücretsiz ve halka açık olarak gerçekleştirileceğini belirterek herkesi  seminere davet ettiler . Taç ve Kıvrak söz konusu kanunun ülkemiz nüfusnun tamamını yakından ilgilendirdiğini de önemle vurguladılar.