Dosyalar

6. TÜRK-ARAP EKONOMİ FORUMU

6. Türk-Arap Ekonomi Forumu 26-27 Nisan İstanbul

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinden Odamıza ulaşan yazıda Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) 03.03.2011 tarih ve ODO/2011-487 sayılı yazısı uyarınca Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde ve Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Şimşek’in evsahipliğinde, T.C. Maliye Bakanlığı ve Arap Birliği (League of Arab States) resmi desteğinde, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve T.C. Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı işbirliği ile Al-Iktissad Wal-Aamal Group (AIWA) tarafından 6. Türk-Arap Ekonomi Forumu’nun (TAF), 26-27 Nisan 2011 tarihlerinde, Four Seasons Bosphorus Otel, Istanbul’da gerçekleşeceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, söz konusu Foruma bölge iş dünyasının önde gelen temsilcilerinin yanı sıra üst düzey hükümet erkânından iştirak olacağı, ayrıca işadamları arasında iletişimin azami ölçüde artırılması amacıyla katılımcılara ikili görüşme imkânları da sunulacağı belirtilmektedir. Forum kayıt ücreti DEİK üyeleri için 750 ABD doları +KDV (%18), diğer katılımcılar için 1000 ABD doları + KDV (%18) olup, Foruma katılmak isteyenlerin ekli katılım formunu doldurarak ödeme dekontu ile birlikte AIWA-Türkiye’ye iletmeleri gerekmektedir.
EK-1: Katılım formu

Dosyalar