Dosyalar

ALAİYE KÜLTÜR YOLU – ORTAÇAĞI YÜRÜMEK PROJESİ KAPSAMINDA ALAİYE KÜLTÜR YOLU TURİZM DESTİNASYONUNU OLUŞTURMA İŞİ İÇİN İHALE İLANI

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası , Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali destek ile Alanya Kalesinden başlayıp Şarapsa Han – Pembelik – Karapınar – Mahmutlar – Alanya Kalesi eksenin’de uzanan yaklaşık 300 km’lik bölge sathında yürüyüş patikalarının hangi güzergahlardan geçeceğinin belirlenmesi ve bununla ilgili bir araştırma raporu hazırlanması ve güzergahta yürüyüş rotalarının haritasının çıkarılarak bir rehber kitap çalışması yapılması ,için bir hizmet alımı  ihalesi sonuçlandırmayı planlamaktadır. İhale 1 Lot olacaktır.

İhaleye katılım koşulları, isteklilerde aranacak teknik ve mali bilgileri de içeren İhale Dosyası Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Caddesi No:19 Alanya/Antalya adresinden veya www.altso.org.tr ve www.baka.gov.tr  internet adreslerinden temin edilebilir.

Teklif teslimi için son tarih ve saati: 08.11.2018 /17.00 dur.

Gerekli ek bilgi ya da açıklamalar; www.altso.org.tr ve www.baka.gov.tr internet adresinde yayınlanacaktır.

Teklifler, <09/11/2018> tarihinde, saat <14.00>’da  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Atatürk Caddesi No:19 Alanya/Antalya  adresinde yapılacak oturumda açılacaktır.

İHALE DOSYASI

• (1,01 MB)