Dosyalar

ENFLASYONLA MÜCADELE PROGRAMI HAKKINDA DUYURU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) ’nden odamıza gelen yazıda;
Hükümetimiz tarafından enflasyonla mücadele programı çerçevesinde ülkemiz genelinde “İndirim Kampanyası” başlatılmıştır.

81 il ve 160 ilçede yer alan 365 Oda/Borsamız ile üretim gerçekleştiren ve çeşitli ürünlerin ticaretini yapan Oda/Borsa üyelerimizin indirim kampanyasına katkıda bulunmasının önem arzettiği bildirilmiştir.
Bu kapsamda ekteki listedeki (ek-1) tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari 3 ay süreyle en az %10 indirim yapılmasının teşvik edilmesi tavsiye edilmektedir.
Enflasyonla mücadele kapsamında tüketici fiyat endeksinde yer alan ürün ve hizmetlere yönelik asgari üç ay süreyle en az % 10 indirim yapmak isteyen firmalarımızın altso@altso.org.tr e-posta adresine ilişikte (ek-2) yer alan formun doldurularak e-mail gönderilmesi yada 0242 512 16 97( Dahili:101-105) nolu telefonu arayarak Odamıza bilgi vermeleri ve kampanya ile ilgili afişi odamızdan almalarını önemle rica ederiz.

Ek1: Ürün ve Hizmet Listesi

Ek2: Bilgi Formu

ENFLASYONLA MÜCADELE

• Ürün ve Hizmet Listesi (1,81 MB)