ALANYA KÜLTÜR VE TURİZM KALKINMA PROJESİ SUNUMU

1908

Alanya Kültür ve Turizm Kalkınma Seferberliği Projesi’nin tanıtım sunumu 22.10.2009 Perşembe Saat:11.00’de Odamızda yapılacaktır.

Alanya’nın tarihi geçmişi, kültürel değerleri ve potansiyelleri ile Türk ve dünya turizmindeki yeri dikkate alınarak kentin gelişimine katkı sağlayacak bilimsel çalışmalar yapmak, projeler üretmek, gereksinim duyulan konularda Alanya halkının tüm kesimlerini kapsayacak şekilde Üniversitenin katkısı ile Alanya’da kültür, sanat ve eğitim programları gerçekleştirmek amacı ile Akdeniz Üniversitesi ile Alanya Kaymakamlığı, Alanya Belediyesi ve odamız işbirliğinde bir çalışma başlatılmıştır. Söz konusu çalışma kapsamında hazırlanan Alanya Kültür ve Turizm Kalkınma Seferberliği Projesi’nin sunumu 22.10.2009 Perşembe günü Saat:11.00’de Odamız Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.