ALTİD DEN DOMUZ GRİBİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

2067

Domuz Gribine yönelik alınacak önlemler konusunda bilgilendirme toplantısı 27.10.2009

ALTİD-Alanya Turistik işletmeciler Derneği’nden odamıza ulaşan 20.10.2009 tarihli yazıda 27 Ekim Salı günü Saat 16:00’da Kahya Otel’de yapılacak olan Domuz Gribine karşıalınacak önlemler konulu toplantıdan bahsile söz konusu toplantının üyelerimize duyurulması istenmiştir.

Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED), profesyonel hijyen ürünleri lideri Johnson Diversey işbirliği ile dünya genelinde olduğu gibi Türkiye ‘yi de etkisi altına alan ve Sağlık Bakanlığı’nın yaptığı duyurulara göre önümüzdeki günlerde ülkemizde de yayılma riski bulunan Influenza A/H1N1’a (Domuz Gribi) yönelik alınacak önlemler konusunda bilgilendirme toplantıları düzenliyor. Halk arasında Domuz Gribi olarak isimlendirilen Influenza A/H1N1 için oteller; çok farklı coğrafyalardan, yaşama kültürleri ve alışkanlıkları çok farklı insanların bir araya geldikleri mekanlar olması nedeniyle yayılmasını kolaylaştıran bir atmosfer sunmaktadır. Bu çerçevede TÜROFED’in, Johnson Diversey işbirliği ile gerçekleştireceği bu toplantıların ulusal ve sektörel önemi çok daha önem kazanmaktadır. ALTİD tarafından Alanya’daki toplantı 27 Ekim Salı günü saat 16:00’da Kahya Otel’de yapılacak olup; Johnson Diversey uzmanları Influenza A/H1N1 (Domuz Gribi) hakkında genel bilgi, korunmak için neler yapmalı, vakalarda nasıl bir yol izlenmeli, hangi tedbirler alınması gerektiği konusunda bilgi verecektir.