ALTSO, KOSGEB VE BAKA İŞBİRLİĞİNDE BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO),  Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı(BAKA)   işbirliğinde 30 Kasım 2023 Perşembe günü saat 11.00’de ALTSO Konferans Salonu’nda  bilgilendirme semineri düzenlenecektir.

KOSGEB İl Müdürü Dr. İbrahim Uğur Erkış, BAKA Genel Sekreteri Volkan Güler ve BAKA Alanya Temsilcisi Oğuzhan Ataman’ın konuşmacı olarak katılacağı seminerde; Güncel KOSGEB Desteklerinin yanı sıra İmalat sektöründe hizmet veren işletmelerin verimliliklerini ve rekabetçiliklerini arttırmak amacıyla hayata geçirilen Model Fabrika Desteği ve BAKA Teknik Destek programı ile ilgili bilgilendirme yapılacaktır.

30 Kasım 2023 Perşembe günü ALTSO Konferans Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak olan seminere katılım ücretsizdir.