Dosyalar

ANUGA FOODTEC FUARI’NA KOSGEB DESTEKLÄ° Ä°Åž GEZÄ°SÄ°

Odamız tarafından 18-21 Mart 2024 tarihleri arasında Köln/Almanya’da 19 Mart 2024 tarihinde başlayacak olan Anuga Foodtec Fuarı’na KOSGEB Destekli İş Gezisi organize edilecektir.

3 yılda bir düzenlenen Anuga Foodtec Fuarı, proses teknolojisinden dolum ve paketleme teknolojisine, gıda güvenliğinden paketleme, dijitalleştirme ve intralojistiğe kadar yiyecek ve içecek üretiminin tüm yönlerini etkin bir şekilde kapsayan dünyanın tek tedarikçi fuarıdır.

2024 yılında ilk kez yeni bir sektör olarak çevre teknolojileri ve enerjiye yönelik bir alanın da yer alacağı Fuar, 140.000 m2 alanda düzenlenmekte olup, 2021 yılında tüm dünyadan 1.600 katılımcı yer almış ve 155 ülkeden 50.000 profesyonel tarafından ziyaret edilmiştir.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenecek olan program için öncelikle ön başvuru alınacak olup, katılım bedeli katılımcı sayısına göre belirlenecek olan fiyata dahil hizmetler aşağıdaki gibi olacaktır:

• Antalya-Köln-Antalya gidiÅŸ-dönüş uçak bileti,
  • Resmi kurum/kuruluÅŸ ziyaret ve toplantı organizasyonu,
  • Yurtiçi-yurtdışı tüm transferler,
  • Rehberlik hizmetleri,
  • 3 gece 4 gün Oda kahvaltı konaklama
  • Fuar giriÅŸ ücreti

KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin %60’ını (maximum 45.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde (gıda, yiyecek-içecek ve bunlarla ilişkili yan sektörler) vergi kaydı bulunan ve faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmaktadır.

Vizesi olmayan katılımcıların, vize randevularında yaşanan sıkıntılardan etkilenmemek için ivedilikle başvurmalarının gerektiğini belirterek, söz konusu iş gezisine katılmak isteyen üyelerimizin, ekteki katılım formunu doldurarak, en geç 4 Aralık 2023 mesai bitimine kadar Odamıza iletmelerini önemle rica ederiz.

EK: Katılım Formu

Ä°rtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Müdürlüğü

Tel: 0242 5121697 / dahili 203-217-221

E-mail: turizm@altso.org.tr

EKLER

• Ek1: Katılım Formu (57,50 KB)