ATIK İTHALATI ÇALIŞTAYI DUYURUSU

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden odamıza ulaşan yazıda Atık İthalatı Çalıştayı’nın 10-13 Kasım 2019 tarihleri arasında Maritim Pine Beach Resort Hotel, İleribaşı Mevkii, Belek/Antalya adresinde gerçekleştirileceği belirtilmiştir.

Yazıda ayrıca şu görüşlere yer verilmiştir: “Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan alınan yazıda, atık ithalatı ile ilgili uygulamaların güçlendirilmesi ve ilgili paydaş gruplarla bilgi alışverişinde bulunulması, aynı zamanda Çevrenin Korunması Yönünden Kontrol Altında Tutulan Atıkların İthalat Denetimi Tebliği ile ilgili yapılacak iş ve işlemlerin müzakere edilmesi ve atık ithalatına ilişkin alınacak kararların değerlendirilmesi amacı ile 10-13 Kasım 2019 tarihleri arasında Maritim Pine Beach Resort Hotel, İleribaşı Mevkii, Belek/Antalya adresinde 4 gün sürecek ‘Atık İthalatı Çalıştayı’ düzenleneceği bildirilmektedir. “

NOT: Plastik, cam, kâğıt ve geri dönüşüm sektörlerinde faaliyet gösteren üyelerimizden çalıştaya katılmak isteyenler http://tucev.org/duyuru/atik-ithalati-calistayi linkinden kayıt yaptırabilirler.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.