EKONOMİK GELİŞMELER PANELİ

2084

Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği (ALSİAD) ve odamız işbirliğinde ’Ekonomik Gelişmeler Paneli”  düzenlenecektir.

Odamız Konferans Salonunda 02 Temmuz 2009 Perşembe Saat: 14.00 de başlayacak panele konuşmacı olarak CNN Türk Ekonomi Spikeri ve Sabah Gazetesi Yazarı Meliha OKUR konuşmacı olarak katılacaktır.  Söz konusu panele konuşmacı olarak ayrıca,  Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan, Alanya Belediye Başkanı  Av Hasan Sipahioğlu, Odamızdan bir temsilci, Alanya İşletme Fakültesi Dekanı  Prof.Dr. İbrahim GÜNGÖR, Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ahmet Öz ve ALTİD Başkanı Gülçin Güner  de yer alacak.
Halen yaşamakta olduğumuz ve tüm dünyayı etkisi altına alan kürsel ekonomik krizi, tüm yönleri ile değerlendirmek, krizin Türkiye ve Alanya ekonomisine yaptığı etkiler ile işletmelerin durumlarının tartışılacağı panele tüm halkımız davetlidir

PANEL BİLGİLERİ: Konu        EKONOMİK GELİŞMELER PANELİ Tarih 02 Temmuz 2009  Perşembe  Saat 14.00 – 16.00 Yer Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu    : Konuşmacılar                   ·

Ahmet ÖZ  /Alanya Sanayici ve İşadamları Derneği ALSİAD Başkanı·

Gülçin GÜNER  / Alanya Turistik İşletmeciler Derneği ALTİD Başkanı·