Dosyalar

ENGELSİZ TURİZM WEB SİTESİ HİZMETTE

Herkes İçin Turizm Web Sitesinde İşletmelere Duyuru

Odamızın da ortağı ve olduğu desteklediği Engelsiz Turizm Projesinin ve projede yer alan işletmelerin yurtiçi, yurt dışı fuar, seminer, panel gibi alanlarda ve internet üzerinden tanıtımı için web sitesi kuruldu. T.C.Kültür ve Turizm Bakanlığı, T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Özürlü ve Yaşlı Hizmetleri Genel Müdürlüğü, T.C. Alanya Belediye Başkanlığı, Alanya Ticaret Ve Sanayi Odası ve Alanya Turistik İşletmeciler Derneği tarafından imzalanan Engelsiz Turizm Protokolü gereği kurulan Engelsiz Turizm Komisyonu’ nun aldığı kararlara istinaden, Engelsiz Turizm Projesinin ve Projede yer alan işletmelerin yurtiçi, yurtdışı fuar, seminer, panel gibi alanlarda ve internet üzerinden tanıtımı için www.herkesicinturizm.org.tr ve www.tourismforall.org.tr bağlantılı alan adları ile web sitesi kurulmuş ve işletmelerin bu web sitelerine girilmesine başlanılmıştır. Bu nedenle odamız üyelerinden söz konusu web sitesinde yer almak isteyecek ve işletmesinde engelli bireylerin kullanımına dair gerekli düzenlemeleri yapmış, olan işletmecilerin ekteki kayıt formunu eksiksiz olarak doldurmaları ve formun ekine işletmenin genel fotoğraflarına ek olarak engelliler ile ilgili üretilmiş özel çözümlerin toplam 12 adet fotoğrafını (En az 1.200 x 800 pixel çözünürlükte) aşağıdaki iletişim e-posta adresine göndermeleri hususu üyelerimize önemle duyurulur.
İletişim:
Alanya Belediyesi Engelsiz Park ve Yaşam Merkezi
Saray Mahallesi Huriler Sokak No:12-Alanya
Tel  : 0242 513 43 45
e-posta : info@tourismforall.org.tr Ek: Herkes İçin Turizm İşletme Kayıt Formu İçin TIKLAYINIZ..

Dosyalar

• Herkes İçin Turizm İşletme Kayıt Formu İçin TIKLAYINIZ.. (189,24 KB)