Dosyalar

HANOVER SANAYİ FUARI 7-11 NİSAN 2014

Hannover 2014 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun, 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilecektir

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan 20.11.2013 tarih ve 23595 sayılı yazıda, Ekonomi Bakanlığı’nın verdiği görev ve yetkiye istinaden, Hannover 2014 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım Organizasyonu’nun, 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında her yıl olduğu gibi bu yıl da İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirileceği belirtilmektedir. Yazıda devamla, fuarın  her yıl ortalama 5.000 firmayı ağırlayan, 150.000’e yakın profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa’nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı’na bu yıl da 4. ve 6. salonlarda 1000 m ‘yi aşkın bir alanda katılım gerçekleştirileceği, söz konusu fuar için katılım bedelinin 520 Euro/m2 olarak belirlendiği ve fuara minimum 12 m2 ile katılım sağlanabileceği belirtilmektedir. Anılan bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu bildirilmektedir. Fuarın, %50 devlet desteği kapsamında olup, teşvik takip işlemleri İstanbul Ticaret Odası tarafından yürütüleceği ifade edilmektedir.
Milli katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen söz konusu fuar ile ilgili detaylı bilgi için iletişim bilgileri ve başvuru formu ektedir.

Dosyalar

• ektedir. (34,18 KB)