ULUSLARARASI ISITMA, SOĞUTMA, KLİMA, HAVALANDIRMA, YALITIM, POMPA, VANA, TESİSAT, SU ARITMA VE GÜNEŞ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden Odamıza ulaşan 21.11.2013 tarih ve 23679 sayılı yazıda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu’nun (18/05/2004 tarihli ve 5174 sayılı), 57 nci maddesine dayanılarak hazırlanan ve 12/02/2005 tarihli ve 25725 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren “Türkiye Sektör Meclislerinin Kuruluş, Görev ve Çalışma Yönetmeliği” uyarınca, sektör sorunlarının kapsamlı bir biçimde belirlenmesi, bu sorunlara uygun çözüm önerilerinin geliştirilmesi, bu önerilerin hükümete ve diğer ilgili kuruluşlara iletilmesi ve zamanında sonuçlandırılmasının sağlanması amacıyla, Birlik şemsiyesi altında, 2006 yılında Türkiye Sektör Meclislerinin oluşturulduğu belirtilmiştir. Bu çerçevede faaliyetlerine devam eden Türkiye İklimlendirme Meclisi’nin, 07-10 Mayıs 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan “Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri (ISK-SODEX) Fuarı”nı desteklemeye yönelik mutat meclis toplantılarında karar aldığı bildirilmiştir. Türkiye İklimlendirme Meclisi tarafından da desteklenen söz konusu fuar ile ilgili detaylı bilgi ve başvuru formuna www.sodex.com.tr internet adresinden ulaşılabilinmektedir.