Dosyalar

HİPTONİK İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ SEMİNERİ

Hiptonik İletişim ve Beden Dili konulu  Seminer 12.10.2013 Cumartesi Saat:10.00 da odamız konferans salonunda yapılacaktır.

Odamız tarafından üyelerimiz ve çalışanlarının kişisel ve mesleki gelişimlerine katkı sağlamak amacı ile düzenlenmiş eğitim programı kapsamında 2013 yılı ikinci dönem için programlanan söz konusu seminerlere 12 Ekim 2013 Cumartesi günü “ HİPTONİK İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ ” konulu seminer ile başlanacaktır.

Eğitmen Danışman İlker KALDI tarafından verilecek seminer 12 Ekim 2013 Cumartesi günü saat 10:00’da Odamız Konferans Salonunda başlayacak ve 1 gün sürecektir. Seminere katılım ücretsiz olup katılımcılara odamız tarafından katılım belgesi verilecektir. Eğitim ile ilgili bilgiler aşağıdadır.

Tüm üyelerimize duyurulur.

2013 Yılı II. Dönem Kişisel Gelişim Seminer Programlarının Tümü için Tıklayınız…

HİPTONİK İLETİŞİM VE BEDEN DİLİ    EĞİTİMCİ   İlker KALDI     İÇERİK  -Hipnotik İletişim Nedir ?

-İlk Dört Saniye “İnsanların zihninde kalıcı etkiler bırakmanın yolu

-Beyin Sizi Nasıl Kabul Ediyor ? “İş yaşamında ve özel yaşamda iknanın anahtarı”

-Hipnotik İletişimin Temel İlkeleri “Etki bırakmak,etkilemek öğrenilebilir”

-Hipnotik Dil Kalıpları “Kelimelerin gücünden yararlanarak iletişim”