Documents

HONG KONG BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Odamıza iletilen yazıda, Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi İstanbul Ofisi ve Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği işbirliğinde 26 Mart 2014 Çarşamba günü 14:00-16:30 saatleri arasında ATSO Meclis Toplantı Salonu’nda “Hong Kong Bilgilendirme Semineri” düzenleneceği bildirilmiştir.

Sözkonusu seminere, Hong Kong Ticareti Geliştirme Konseyi İstanbul Danışmanı Perran Ersu Özçaldıran ile Türkiye-Çin Halk Cumhuriyeti İşadamları Dostluk ve Dayanışma Derneği Başkanı Kemal Koçak’ın konuşmacı olarak katılacağı, Hong Kong ve Çin pazarı ile ilgi ayrıntılı bilgiler verilerek ticari deneyimlerin paylaşılacağı belirtilmektedir.

Bu çerçevede, söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunu doldurarak en geç 25 Mart 2014 Salı gününe kadar katılım formunda belirtilen iletişim adresine iletmeleri gerekmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur EK1: Katılım Formu
EK2: Taslak Program

Documents

• Katılım Formu (509.50 KB)