MERKEZİ SİCİL KAYIT SİSTEMİ(MERSİS) EĞİTİMİNE DAVET

Odamız ve Alanya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası(ALSMO) işbirliği ile  Türkiye’de şirketlerdeki E-Dönüşüm sürecinin gündeme gelmesindeki en temel projelerden olan T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS), E-Fatura  ve E Dönüşüm projeleri ile ilgili eğitim semineri 22 Mart 2014 Cumartesi Saat 10:00 da Odamız Konferans salonunda yapılacaktır.

Söz konusu seminer programı ile katılımcılara; özellikle MERSİS ve E-Fatura olmak üzere diğer E-Dönüşüm Projeleri (e-defter, e-arşiv, e-bilet) kapsamında bilgilendirme yapılacaktır.

E-Dönüşüm Projeleri ve özellikle MERSİS uygulamalarına ilişkin  soru işaretlerini ortadan kaldırmak ve süreç hakkında doğru bilgilendirme yapmak amacıyla iki oturum halinde ve aşağıdaki program dahilinde yapılacak seminerimize tüm üyelerimiz davetlidir. E-DÖNÜŞÜM PROJELERİ SEMİNERİ PROGRAMI EĞİTİMCİ Selçuk ALKAŞ(Kamu Projeleri Koordinatörü)
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı’nın projelerinden olan Merkezi Sicil Kayıt Sistemi (MERSİS) projesinin ana yüklenicisi ve yürütücüsü olan Uyumsoft Bilgi Sistemleri ve Teknolojileri AŞ. EĞİTİMİN TARİH/SAATİ 10:00-12:30 ·         Türkiye’de E-Dönüşüm
·         Merkezi Kayıt Sistemi(MERSİS)
·         E-Fatura
·         E-dönüşüm Projeleri 12:30-13:30 ·         Yemek Arası 13:30-16:00 ·         Mersis üzerinde yeni kullanıcı oluşturma
·         Mersis üzerinde şahıs işletmesi(türevlerinin kurulması), şirket kuruluşu, kooperatif kuruluşlar
·         Mersis üzerinde yetkili olunan firmalarda yapılacak değişikliklerin(adres, yetkili, unvan, amaç ve konu değişikliği)
·         Sistem üzerinden  smm ve avukatlara vekalet verilmesi süreci.
·         E-imza sistemi