İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YÖNELİK SEMİNER

İnşaat Sektöründe Vergi Ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları konulu seminer 5 Ağustos 2009

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası ve Alanya Müteahhitler Birliği işbirliğinde bölgemiz ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri haline gelen İnşaat sektöründe faaliyet gösteren işletmelere yönelik bir seminer düzenlenmiştir. ‘’İnşaat Sektöründe Vergi ve Sosyal Güvenlik Uygulamaları” konulu seminere konuşmacı olarak Sosyal Güvenlik Kurumu Antalya İl Müdürü Selim EROL ve Yeminli Mali Müşavir Mustafa ŞİMŞEK katılacaktır.
5 Ağustos Çarşamba günü Saat:15.00 de Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda düzenlenecek söz konusu seminere teşriflerinizi bekler esenlikler dileriz.

SEMİNER BİLGİLERİ: Konu         İNŞAAT SEKTÖRÜNDE VERGİ VE SOSYAL GÜVENLİK UYGULAMALARI Tarih  :  05 Ağustos 2009 Çarşamba Saat  :  15.00 Yer  :  Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu  Konuşmacılar : ● Selim EROL/SGK Antalya İl Müdürü
          SGK Reformu ve İşveren Uygulamaları
          SGK kapsamında Teşvik Uygulamaları