İRAN SAĞLIK TURİZMİ KONFERANSI VE FUARI

1.İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi Konferansı 2-4 Kasım 2010

Türkiye Odalar Ve Borsalar Birliği’nden alınan 07.09.2010 tarih ve 0412/23070 sayılı yazıda, İslam Ticaret ve Sanayi Odası’nda alınan 23.07.2010 tarih ve 17/ITC/0764 sayılı yazıya atfen, 2-4 Kasım 2010 tarihleri arasında İran’ın Meşhed şehrinde, İran Ticaret, Sanayi ve Madenler Odası (ICCIM) ve Ravzai Hastanesi tarafından”1.İslam Ülkeleri Sağlık Turizmi Konferansı” düzenleneceği bildirilmiştir. İran Sağlık Bakanlığı, İran Kültürel Miras, El Sanatları ve Turizm Örgütü, İran Tıp Konseyi, İslam Konferansı Teşkilatı, İslam Ticaret ve Sanayi Odası ve İslam Kalkınma Bankası işbirliği ile gerçekleştirilen konferansın potansiyel katılımcılarının, 57 üye ülkeden sağlık hizmeti sağlayıcıları, sigortacılar, sağlık turizmi organizatörleri, seyahat acenteleri, doktorlar ve cerrahlar olacağı belirtilmiştir. Konferans ve fuar hakkında detaylı bilgi ile başvuru formları www.chtic.net internet adresinden temin edilebilir.