Dosyalar

BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE KURSU

Bilgisayar Destekli Muhasebe Kursu 3 Ekim 2010 Tarihinde Başlayacak

Odamız tarafından, ilçemizde çalışma hayatındaki hizmet kalitesini artırmak, üyelerimiz ve çalışanlarının mesleki bilgi, becerilerinin geliştirilmesi amacı ile çeşitli dallarda eğitim, seminer ve konferanslar ile sertifika programları düzenlemektedir. Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü, Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve  Odamız  işbirliği ile Milli Eğitim Bakanlığı Çıraklık ve Yaygın Eğitim Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan modül programlar çerçevesinde 03 Ekim 2010 tarihinde  BİLGİSAYAR DESTEKLİ MUHASEBE KUURSU açılacaktır. Düzenlenecek kurslara katılacak olanların,   2(iki) adet fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi ve Eğitim Başvuru Formu ile birlikte Odamıza Odamız Eğitim Şubesine başvurmaları gerekmektedir. Kurs sonunda  yapılacak sınavda başarı gösterenlere Milli Eğitim Müdürlüğü Onaylı resmi sertifika verilecektir.

Alanya SMMMO bünyesinde yer alan uzman muhasebeci ve mali müşavirler tarafından verilecek eğitimlerin 376 saatlik bir program dahilinde gerçekleşecek ve 3 Ocak 2011 tarihinde sona erecektir.  Kursların ilk 2 ayının teorik ve geri kalan 1 ayın da pratik derslerden oluşacak. * Kurs ile İlgili Yrıntılı Bilgi için TIKLAYINIZ..
* Kurs Kayıt Formunu İndirmek İçin TIKLAYINIZ..

Dosyalar

• Kurs ile İlgili Yrıntılı Bilgi için TIKLAYINIZ.. (112,04 KB)