KAZAN SUMMIT 2021 KAPSAMINDA HELAL EXPO FUARI

37

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan yazıda, Tataristan Türkiye Yetkili Temsilciliği’nden alınan e-postaya atfen, daha önce 12. Uluslararası Rusya-İslam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (Kazan Summit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın başkenti Kazan’da düzenleneceği bildirilmiş olup, bu kez de söz konusu Zirve ile birlikte aynı tarihlerde Rusya’nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo’nun da 4. kez kapılarını açmaya hazırlandığı iletilmektedir.

Helal Expo Fuarı’nın bu sene Türkiye’den milli katılım yapılabilecek fuarlar listesinde olduğu,  Türkiye’den milli katılımın Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Şti. tarafından organize edildiği, doğrudan fiziksel katılımın yanında çevrim içi katılımın da mümkün olduğu bildirilmektedir.

Kazan Summit 2021’e  ilişkin detaylı bilgilere https://kazansummit.com/eng/ internet sayfasından ulaşılabilmekte olup, fuara ilişkin materyaller ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: Rusya Helal Expo-Broşür

EKLER

• Ek: Rusya Helal Expo Broşür (2,37 MB)