Dosyalar

KAZAN SUMMIT 2021 KAPSAMINDA HELAL EXPO FUARI

Türkiye Odalar ve Borsalar BirliÄŸi’nden alınan yazıda, Tataristan Türkiye Yetkili TemsilciliÄŸi’nden alınan e-postaya atfen, daha önce 12. Uluslararası Rusya-Ä°slam Dünyası Ekonomi Zirvesi’nin (Kazan Summit 2021) 28-30 Temmuz 2021 tarihlerinde Tataristan’ın baÅŸkenti Kazan’da düzenleneceÄŸi bildirilmiÅŸ olup, bu kez de söz konusu Zirve ile birlikte aynı tarihlerde Rusya’nın en büyük helal fuarı olan Russia Halal Expo’nun da 4. kez kapılarını açmaya hazırlandığı iletilmektedir.

Helal Expo Fuarı’nın bu sene Türkiye’den milli katılım yapılabilecek fuarlar listesinde olduÄŸu,  Türkiye’den milli katılımın Discover Events Fuar ve Organizasyon Ltd.Åžti. tarafından organize edildiÄŸi, doÄŸrudan fiziksel katılımın yanında çevrim içi katılımın da mümkün olduÄŸu bildirilmektedir.

Kazan Summit 2021’e  iliÅŸkin detaylı bilgilere https://kazansummit.com/eng/ internet sayfasından ulaşılabilmekte olup, fuara iliÅŸkin materyaller ekte yer almaktadır.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

Ek: Rusya Helal Expo-Broşür

EKLER

• Ek: Rusya Helal Expo Broşür (2,37 MB)