Dosyalar

KOBİGEL DESTEK PROGRAMI 2020 ÇAĞRISI ONLİNE TANITIM TOPLANTISI

İmalat sanayi sektöründeki KOBİ’lere yönelik 1.000.000 TL tutarında destek paketi açıklandı Bu kapsamda KOSGEB “2020 – 01 VE 2020 02 Proje Teklif Çağrısını yürürlüğe sokarak üretim ve imalat sektörüne güçlü bir ivme kazandırmayı hedeflemektedir.

Her çağrı sonrasında odamız ve KOSGEB İl Müdürlüğü işbirliğinde yapmış olduğumuz KOBİGEL tanıtım toplantısı bu yıl pandemi nedeniyle online şeklinde yapılacaktır. Üreten ve İmal eden firmalarımız için büyük önem arz eden bu çağrının en doğru şekilde üyelerimize aktarabilmesi amacıyla lms.kosgeb.gov.tr linki üzerinden e-devlet şifresi kullanılarak 19/08/2020 Çarşamba günü 14:30-16:30 saatleri arasında ilgili programa yönelik bir tanıtım toplantısı KOSGEB İl Müdürlüğü personeli tarafından online olarak yapılacaktır.

Konusunda uzmanlaşmış personelin etkili sunumu ve soru cevap sistemiyle hedef kitle olan siz imalatçılarımıza en doğru şekilde bilgi akışının sağlanması hedeflenmektedir.

Toplantıya katılmak isteyen odamıza kayıtlı, belirtilen sektör ve kriterlere uygun işletmelerin işletme temsilcilerinin aşağıda EK’ler kısmında yer alan katılım formunu doldurarak, en geç 18/08/2020 tarihi saat 14.00’a kadar aşağıda belirtilen E-mail adreslerine iletilmesi gerekmektedir.

TÜM ÜYELERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası