Dosyalar

KOSGEB DESTEKLİ LETONYA İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU

Odamız tarafından 25-28 Kasım 2018 tarihlerinde “KOSGEB Destekli Letonya İş Gezisi” düzenlenecektir.

Letonya’nın Ankara Büyükelçiliği ile birlikte oluşturulacak program kapsamında, resmi ziyaretler ve teknik inceleme gezilerinin yanı sıra Letonya’dan üst düzey yetkililer ve iş çevresinden geniş bir katılımla bir iş forumu gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Düzenlenecek olan forumda, katılımcıların sektörlerine ve taleplerine göre iki ülke firmaları arasında eşleşme ve ikili iş görüşmeleri etkinliği gerçekleştirilecektir.

KOSGEB İşletme Geliştirme Destek Programı Yurtdışı İş Gezisi Desteği kapsamında düzenlenecek olan programın katılım bedeli;

• Çift kişilik odada konaklamalarda kişi başı 645 Euro,
  • Tek kişilik konaklamalarda 745 Euro,
  • Gazipaşa-İstanbul-Riga-İstanbul-Gazipaşa gidiş-dönüş uçak bileti,
  • Resmi kurum/kuruluş ziyaret ve toplantı organizasyonu,
  • Tüm transfer masrafları,
  • Rehberlik hizmetleri,
  • Oda kahvaltı konaklamalar dahil.

KOSGEB gereklerini yerine getiren katılımcılar, KOSGEB’ten firma başına program bedelinin %60’ını (maximum 3.000 TL’ye kadarını) geri alabileceklerdir.

KOSGEB Desteği’ne başvurulabilmesi için, gezinin konusu ile ilgili sektörlerde vergi kaydı bulunan ve faaliyet gösteren, KOSGEB veri tabanında kaydı güncel en az 10 firma şartı aranmakta olup, henüz taslak aşamasında olan programın içeriği katılımcı firmaların sektörlerine göre oluşturulacaktır.

Gezinin kontenjanı sınırlı olduğundan, başvuru sırasına göre öncelik verilecek olup, kesin kayıt için üyelerimizin 15 Ekim 2018 Pazartesi günü mesai bitimine kadar 300 Euro avans bedeli ödeyerek ekte yer alan katılım formu ile birlikte Odamıza başvurmaları rica olunur.

Tüm üyelerimize önemle duyurulur.

EK1: Katılım Formu

EK2: Program

Ek3: Vize Evrak Listesi

İrtibat:

Turizm, Dış İlişkiler ve Fuarlar Şubesi

Tel: 0242 5121697 / dahili 203-217

E-mail: turizm@altso.org.tr

Dosyalar

• Katılım Formu (92,00 KB)
  • Taslak Program (54,50 KB)
  • Vize için Gereken Evraklar (40,00 KB)