KOSOVA VE BOSNA HERSEK ZİYARETİ

Dışişleri Bakanlığı’nın Kosova ve Bosna Hersek Ziyareti 13-16 Ocak 2009

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nden odamıza ulaşan Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun 18.12.2008 tarih ve GDA/2008-2622 sayılı yazısında T.C. Dışişleri Bakanı Sayın Ali Babacan ile resmi ve özel sektör temsilcilerinden oluşan bir heyetin 13-16 Ocak 2009 tarihleri arasında Kosova ve Bosna Hersek’e ziyaret gerçekleştireceği bildirilmektedir. Yazıda devamla, bu ziyaretlerde Türkiye ile Kosova ve Bosna Hersek iş çevreleri arasındaki ticaret, karşılıklı yatırım ve işbirliği imkanlarının görüşüleceği İş Konseyi toplantılarının, Dışişleri Bakanımız Sayın Ali Babacan’ın katılımıyla düzenleneceği ve bu kapsamda Türk iş adamlarının her iki ülkedeki muhataplarıyla ilgili sektörlerde bir araya gelmelerinin sağlanacağı iletilmektedir. Katılım formu Odamızdan temin edilebilir. Toplantıya katılım için ödenecek avans bedeli 400,-Euro’dur. Konu ile ilgili bilgilerinizi ve gereğini rica ederiz Ayrıntılı Bilgi İçin:
ALTSO TURİZM DIŞ İLİŞKİLER VE FUARLAR
İlgili: Arzuhan DALABASMAZ