Dosyalar

MOTİVASYON VE ZAMAN YÖNETİMİ SEMİNERİ

Motivasyon Ve Zaman Yönetimi konulu seminer 17.10.2009

Odamız ile Kültür Ve Turizm Bakanlığı Araştırma Ve Eğitim Genel Müdürlüğü İşbirliğinde, toplumumuzda turizm bilincini oluşturmak ve geliştirmek amacıyla; mülki idare amirleri, yerel yönetim temsilcileri,  kamu kurum ve kuruluşları çalışanları, işverenler, sivil toplum örgütleri ve turizm sektöründe hizmet verenlere yönelik bir dizi seminer programı organize edilmiştir. Program kapsamında bölgemizde öğrenim hayatında başarıyı arttırabilmek ve bu yönde en önemli unsurlardan biri olan zamanın etkin kullanımı ve motivasyon konularında öğrenciler ile öğrenci velilerini bilgilendirmeye yönelik 17 Ekim 2009 Cumartesi Günü Saat: 14.00-16.00 arasında MOTİVASYON VE ZAMAN YÖNETİMİ konulu bir seminer düzenlenecektir.   Seminer sonunda katılımcılara katılım belgesi verilecektir.  Seminerlere katılım ücretsiz olup, söz konusu seminerlere katılımlarınızı rica eder; esenlikler dilerim    1 MOTİVASYON VE ZAMAN YÖNETİMİ  EĞİTİMCİ Dr. Murat KIZANLIKLI TARİH 17 Ekim 2009 Cumartesi SAAT 14.00- 16.00 KONULAR Motivasyon Ve Zaman Yönetimi Kavramları Nelerdir?
Motivasyon Araçları Ve Yaklaşımları,
Öğrenciler İçin Zaman Yönetimi Ve Motivasyonun Önemi,
Etkin Motivasyon Ve Özendirme Araçları,
Öğrenciler Açısından Uygun Zaman Yönetimi KATILIMCI Öğrenciler, Öğrenci Velileri ve Genel Katılıma Açık Odamız ile Kültür Ve Turizm Bakanlığı Araştırma Ve Eğitim Genel Müdürlüğü işbirliğinde düzenlenecek diğer seminerleri görmek için TIKLAYINIZ…