MOTORLU KARA TAŞITLARI ALIM SATIMI-MYK BELGESİ SINAV DUYURUSU

Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Danışmanı (Seviye 4) ve Motorlu Kara Taşıtları Alım Satım Sorumlusu (Seviye 5) Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen üyelerimiz ve çalışanları için Odamız aracılığıyla Alanya’da gerçekleştirilmek üzere sınav organizasyonlarımız devam etmekte olup,  8-15 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılmak üzere yeni sınav açılacaktır.

1 Ocak 2024 tarihinden itibaren sınav ücretlerinde artış olacağından, yıl sonuna kadar sınav ücretini yatıranlar, 2023 yılı fiyatlarından sınava girebileceklerdir.

Söz konusu mesleklerde belge almak isteyenlerin Odamıza başvurarak, en geç 29.12.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki evraklarla başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.

Başvuru Evrakları

– Kimlik Fotokopisi

– 1 adet fotoğraf

– Lise Diploması