SORUMLU EMLAK DANIŞMANLIĞI- MYK BELGESİ SINAV DUYURUSU

Emlak Danışmanı (Seviye 4) ve Sorumlu Emlak Danışmanı (Seviye 5)  Mesleki Yeterlilik Belgesi almak isteyen üyelerimiz ve çalışanları için Odamız aracılığıyla Alanya’da gerçekleştirilmek üzere sınav organizasyonlarımız devam etmekte olup,  tam tarihler kesin olmamakla birlikte 2024 yılı Ocak ayı içerisinde yeni sınav açılacaktır.

Ocak 2024 itibarı ile sınav ücretlerinde artış olacağı beklendiğinden, yılsonuna kadar ve yeni ücretler yayınlanmadan sınav ücretini yatıranlar, 2023 yılı fiyatlarından sınava girebileceklerdir.

Fiyat artışından etkilenmemek için söz konusu mesleklerde belge almak isteyenlerin Odamıza başvurarak, en geç 29.12.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar aşağıdaki evraklarla başvuruda bulunmaları önemle rica olunur.

Başvuru Evrakları

– Kimlik Fotokopisi

– 2 adet fotoğraf

– Sınav Ücreti -2023- (Seviye 5: 3.100 TL, Seviye 4: 2.800 TL)